Jdinato.cz     |       info@jdinato.cz   |       +420 725 489 889     |    Obchodní podmínky   |      Doprava a platba    |      Velkoobchod

Dobíjecí aku vysavač bazénu 24W + Telescopická tyč

Dobíjecí aku vysavač bazénu 24W + Telescopická tyč

Bezdrátový dobíjecí vysavač je praktický a přenosný, usnadňuje odstraňování nečistot, jako je písek a kamínky ze dna bazénu. Vysavač je dodáván se širokým sacím dílem a díky své teleskopické tyči se snadno dostanete do všech koutů bazénu. Prodej...   více Bezdrátový dobíjecí vysavač je praktický a přenosný, usnadňuje odstraňování nečistot, jako je písek a kamínky ze dna bazénu. Vysavač je dodáván se širokým sacím dílem a díky své teleskopické tyči se snadno dostanete do všech koutů bazénu. Prodej tohoto produktu ukončen.

Prodej skončil Kontaktovat prodejce
Výrobce: EXIT TOYS EXIT TOYS
Kód produktu: 30.97.30.24
Popis

Dobíjecí aku vysavač bazénu 24W + Telescopická tyč

Prodej ukončen - Bezdrátový dobíjecí vysavač je praktický a přenosný, usnadňuje odstraňování nečistot, jako je písek a kamínky ze dna bazénu. Vysavač je dodáván se širokým sacím dílem a díky své teleskopické tyči se snadno dostanete do všech koutů bazénu. 


Vynikající sací výkon:


vysavač funguje na principu výkonné integrované dobíjecí baterie pro optimální sací výkon. 24 wattový vysavač je velmi vhodný pro velké bazény a díky vynikajícímu sacímu výkonu lze ze dna vysávat i ty největší kousky nečistot. Po použití jednoduše opláchnete filtrační část vysavače vodou a vysavač je opět připraven k použití. 
Vysavač má vyjímatelnou sběrnou nádrž a zabudovaný filtr pro zachycování částic. 

Pro bazény:
Hloubka vody až 3m
Sací výkon 37l/m
Provozní doba 60 min

Balení obsahuje:
Bazénový vysavač
Hliníková teleskopická tyč
Nabíjecí kabel
Vodotěsný spínač pro optimální bezpečnost
Nabíječka
Filtrační nádobu

PARAMETRY PRODUKTU 

Rozměr
20 x 16 x 64 cm
Váha
3 kg
Material
Hliníková tyč, plast