Jdinato.cz       |         info@jdinato.cz     |         +420 725 489 889       |       Obchodní podmínky   |       Doprava a platba
CZK Euro

Review:eshopOrderList

100 %
14.12.2021 21:12

vše seper, jen doporučuji

Doporučujete obchod svým známým? Ano
Jak jste spokojen(a) s kvalitou komunikace?
Jaká je přehlednost webových stránek obchodu?
Reakce obchodu

Dobrý den,

děkujeme za ohodnocení nákupu. Příjemnou zábavu a pohodové chvíle s přáteli nad hrou.

S pozdravem
Tým Jdinato.cz
Tel.: +420 725 489 889
E-mail: info@jdinato.cz
Web: www.jdinato.cz

100 %
09.12.2021 11:04

Super, rychlé...

  • Zboží, dobře zpracované. Těšíme se na vanoční turnaj.
Doporučujete obchod svým známým? Ano
Jak jste spokojen(a) s kvalitou komunikace?
Jaká je přehlednost webových stránek obchodu?
Reakce obchodu

Dobrý den,

děkujeme za hezké hodnocení. Přátelské atmosféře a turnaji zdar. :-)

S pozdravem
Tým Jdinato.cz
Tel.: +420 725 489 889
E-mail: info@jdinato.cz
Web: www.jdinato.cz

100 %
06.12.2021 10:06

Spokojenost,vse na jednicku.Dekuji

  • Vse v poradku,ochota,rychlost
Doporučujete obchod svým známým? Ano
Jak jste spokojen(a) s kvalitou komunikace?
Jaká je přehlednost webových stránek obchodu?
Reakce obchodu

Dobrý den,

děkujeme za hezké hodnocení. Přejeme stejně rychlou hru a dobrý postřeh.

S pozdravem
Tým Jdinato.cz
Tel.: +420 725 489 889
E-mail: info@jdinato.cz
Web: www.jdinato.cz

100 %
06.12.2021 09:18

rychlá a výborná komunikace

Doporučujete obchod svým známým? Ano
Jak jste spokojen(a) s kvalitou komunikace?
Jaká je přehlednost webových stránek obchodu?
Reakce obchodu

Dobrý den,

děkujeme za hezké hodnocení. Jsme rádi, že jste byli s komunikací spokojeni. :)

S pozdravem
Tým Jdinato.cz
Tel.: +420 725 489 889
E-mail: info@jdinato.cz
Web: www.jdinato.cz

100 %
02.12.2021 12:28

  • Rychlost dodani
Doporučujete obchod svým známým? Ano
Jak jste spokojen(a) s kvalitou komunikace?
Reakce obchodu

Dobrý den,

děkujeme za hezké hodnocení. Ať Vám puky rychle sviští - https://www.jdinato.cz/pukec-cvrnkana-pro-dva-hrace-60-x-35-cm-e1460.htm

S pozdravem
Tým Jdinato.cz
Tel.: +420 725 489 889
E-mail: info@jdinato.cz
Web: www.jdinato.cz

100 %
22.11.2021 21:00

Ok

  • Rychlost
  • Žádné
Doporučujete obchod svým známým? Ano
Jak jste spokojen(a) s kvalitou komunikace?
Jaká je přehlednost webových stránek obchodu?
Reakce obchodu

Dobrý den,

děkujeme za hezké hodnocení. Přejeme příjemnou zábavu se hrou Pukec - https://www.jdinato.cz/pukec-cvrnkana-pro-dva-hrace-60-x-35-cm-e1460.htm

S pozdravem
Tým Jdinato.cz
Tel.: +420 725 489 889
E-mail: info@jdinato.cz
Web: www.jdinato.cz

95 %
22.06.2021 09:40

Vše proběhlo dle domluvy. S obchodem jsme plně spokojeni.

  • Komunikace s majitelem
Doporučujete obchod svým známým? Ano
Jak jste spokojen(a) s kvalitou komunikace?
Jaká je přehlednost webových stránek obchodu?
Reakce obchodu

Dobrý den,

děkujeme za hezké hodnocení. Jsme rádi, že jste s e-shopem spokojeni.

S pozdravem
Tým Jdinato.cz
Tel.: +420 725 489 889
E-mail: info@jdinato.cz
Web: www.jdinato.cz

95 %
17.06.2021 15:10

Celkově pozitivní zkušenost. Výborná komunikace. V průběhu zaslání objednávky se objevila komplikace na straně doručovací společnosti. Zdržení bylo aktivně a rychle ze strany prodávajícího řešeno. Takto aktivní přístup a komunikaci vnímám jako veliké plus!

Doporučujete obchod svým známým? Ano
Jak jste spokojen(a) s kvalitou komunikace?
Jaká je přehlednost webových stránek obchodu?
Reakce obchodu

Dobrý den,

děkujeme za hezké hodnocení. Děláme maximum pro spokojenost zákazníků. Věříme, že srdce od VirginGrip https://www.jdinato.cz/lezecky-chyt-velke-srdce-softcore-m-e1288.htm udělalo radost i příjemci. Myslíme, že takhle by to mělo být. Pokud dojde ke ztrátě zásilky, poslat náhradní balíček a nečekat na reklamační řízení u přepravce.

S pozdravem
Tým Jdinato.cz
Tel.: +420 725 489 889
E-mail: info@jdinato.cz
Web: www.jdinato.cz

100 %
17.04.2021 10:01

Perfektní přístup. Dodáno za dva dny.

  • Komunikace i o víkendu.
Doporučujete obchod svým známým? Ano
Jak jste spokojen(a) s kvalitou komunikace?
Jaká je přehlednost webových stránek obchodu?
Reakce obchodu

Dobrý den,

děkujeme za hezké hodnocení. Ať domeček https://www.jdinato.cz/zahradni-cedrovy-domecek-exit-loft-300-sedy-e1397.htm dobře slouží.

S pozdravem
Tým Jdinato.cz
Tel.: +420 725 489 889
E-mail: info@jdinato.cz
Web: www.jdinato.cz

100 %
14.04.2021 09:24

Naprosto v pořádku

  • Rychlost, komunikace
Doporučujete obchod svým známým? Ano
Jak jste spokojen(a) s kvalitou komunikace?
Jaká je přehlednost webových stránek obchodu?
Reakce obchodu

Dobrý den,
děkujeme za hodnocení nákupu. Rádi jsme pomohli s nákupem domečku: https://www.jdinato.cz/zahradni-cedrovy-domecek-exit-loft-500-prirodni-e907.htm

S pozdravem
Tým Jdinato.cz
Tel.: +420 725 489 889
E-mail: info@jdinato.cz
Web: www.jdinato.cz

100 %
15.03.2021 22:55

Skvělý

  • Osobní přístup, rychlost komunikace
Doporučujete obchod svým známým? Ano
Jak jste spokojen(a) s kvalitou komunikace?
Jaká je přehlednost webových stránek obchodu?
Reakce obchodu

Děkujeme za hodnocení. Těšíme na brzkou shledanou.

100 %
21.11.2020 18:33

Jsem velmi spokojen s přístupem k zákazníkovi.

  • Zájem o zákazníka
  • Ochota poradit
  • Spolehlivost
  • Rychlost
  • Nemám výhrady
Doporučujete obchod svým známým? Ano
Jak jste spokojen(a) s kvalitou komunikace?
Jaká je přehlednost webových stránek obchodu?
Reakce obchodu

Děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že nákup proběhl dle očekávání.