Jdinato.cz     |       info@jdinato.cz   |       +420 725 489 889     |    Obchodní podmínky   |     Doprava a platba
CZK Euro

Review:eshopOrderList

100 %
22.08.2022 09:34

Nákup proběhl bez problémů.

  • Rychlá reakce
Doporučujete obchod svým známým? Ano
Jak jste spokojen(a) s kvalitou komunikace?
Jaká je přehlednost webových stránek obchodu?
100 %
01.08.2022 10:18

S nákupem jsem velmi spokojena. Veliká ochota prodávajícího, protože jsem si s dárkem vzpomněla na poslední chvíli. Všechno klaplo a z dárku byla veliká radost.

  • vše OK
  • nic
Doporučujete obchod svým známým? Ano
Jak jste spokojen(a) s kvalitou komunikace?
Jaká je přehlednost webových stránek obchodu?
Reakce obchodu

Dobrý den,

děkujeme za Vaše hodnocení. Děláme, co je v našich silách a jsme moc rádi, že jsme mohli udělat radost v tak krátkém čase.

S pozdravem
Tým Jdinato.cz
Tel.: +420 725 489 889
E-mail: info@jdinato.cz
Web: www.jdinato.cz

100 %
28.06.2022 15:23

Velice kladně.

  • Komunikace, vstřícnost.
  • Žádné
Doporučujete obchod svým známým? Ano
Jak jste spokojen(a) s kvalitou komunikace?
Jaká je přehlednost webových stránek obchodu?
Reakce obchodu

Dobrý den,

děkujeme za Vaše hodnocení. Přejeme pohodové chvílé s bazénovou kopulí.

S pozdravem
Tým Jdinato.cz
Tel.: +420 725 489 889
E-mail: info@jdinato.cz
Web: www.jdinato.cz

80 %
11.05.2022 09:36

Vše OK

Doporučujete obchod svým známým? Ano
Jak jste spokojen(a) s kvalitou komunikace?
Jaká je přehlednost webových stránek obchodu?
Reakce obchodu

Dobrý den,

děkujeme za ohodnocení spokojenosti s nákupem. Přejeme spoustu bezpečné skákací zábavy.

S pozdravem
Tým Jdinato.cz
Tel.: +420 725 489 889
E-mail: info@jdinato.cz
Web: www.jdinato.cz

100 %
05.04.2022 12:58

  • rychlost, spokojenost
Doporučujete obchod svým známým? Ano
Jak jste spokojen(a) s kvalitou komunikace?
Reakce obchodu

Dobrý den,

děkujeme. Máme radost z Vašeho hodnocení. Příjemnou zábavu a pohodové chvíle s našimi produkty.

S pozdravem
Tým Jdinato.cz
Tel.: +420 725 489 889
E-mail: info@jdinato.cz
Web: www.jdinato.cz

100 %
24.02.2022 14:14

Skvělá domluva, brzké doručení, perfektní zabalení. Moc děkuji za profesionální servis. Doporučuji všem: JDI NA TO! M. :-)

  • Profesionální přístup, skvělá péče o zákazníka.
  • Žádné.
Doporučujete obchod svým známým? Ano
Jak jste spokojen(a) s kvalitou komunikace?
Jaká je přehlednost webových stránek obchodu?
Reakce obchodu

Dobrý den,

děkujeme. Udělali jste nám radost s hodnocením, že je vše vynikající. Příjemnou zábavu a pohodové chvíle s přáteli nad hrou SHUFFLEBOARD / CURLING.

S pozdravem
Tým Jdinato.cz
Tel.: +420 725 489 889
E-mail: info@jdinato.cz
Web: www.jdinato.cz

100 %
23.02.2022 11:46

Bezvadná komunikace. Jelikož neměli zboží právě na skladě,spojili se se mnou telefonicky . Když zboží dostali okamžitě mě zase telefonicky informovali. Byly to velice příjemné rozhovory

Doporučujete obchod svým známým? Ano
Jak jste spokojen(a) s kvalitou komunikace?
Reakce obchodu

Dobrý den,

děkujeme. Udělali jste nám radost s hodnocením, že je vše vynikající. Děláme, co je v našich silách. Příjemnou zábavu a pohodové rodinné chvíle.

S pozdravem
Tým Jdinato.cz
Tel.: +420 725 489 889
E-mail: info@jdinato.cz
Web: www.jdinato.cz

95 %
30.12.2021 20:52

Vynikajici! Vse v naprostem poradku!

  • Velmi rychle zaslani
Doporučujete obchod svým známým? Ano
Jak jste spokojen(a) s kvalitou komunikace?
Jaká je přehlednost webových stránek obchodu?
Reakce obchodu

Dobrý den,

děkujeme. Udělali jste nám radost s hodnocením, že je vše vynikající. Příjemnou zábavu a pohodové chvíle s přáteli nad hrou PUKEC.

S pozdravem
Tým Jdinato.cz
Tel.: +420 725 489 889
E-mail: info@jdinato.cz
Web: www.jdinato.cz

100 %
29.12.2021 10:06

skvělý přístup k zákazníkovi

Doporučujete obchod svým známým? Ano
Jak jste spokojen(a) s kvalitou komunikace?
Jaká je přehlednost webových stránek obchodu?
Reakce obchodu

Dobrý den,

děkujeme za ohodnocení. Jsme rádi, když děláme klienty šťastné. Užijte si pohodové chvíle s přáteli nad hrou.

S pozdravem
Tým Jdinato.cz
Tel.: +420 725 489 889
E-mail: info@jdinato.cz
Web: www.jdinato.cz

100 %
14.12.2021 21:12

vše seper, jen doporučuji

Doporučujete obchod svým známým? Ano
Jak jste spokojen(a) s kvalitou komunikace?
Jaká je přehlednost webových stránek obchodu?
Reakce obchodu

Dobrý den,

děkujeme za ohodnocení nákupu. Příjemnou zábavu a pohodové chvíle s přáteli nad hrou.

S pozdravem
Tým Jdinato.cz
Tel.: +420 725 489 889
E-mail: info@jdinato.cz
Web: www.jdinato.cz

100 %
09.12.2021 11:04

Super, rychlé...

  • Zboží, dobře zpracované. Těšíme se na vanoční turnaj.
Doporučujete obchod svým známým? Ano
Jak jste spokojen(a) s kvalitou komunikace?
Jaká je přehlednost webových stránek obchodu?
Reakce obchodu

Dobrý den,

děkujeme za hezké hodnocení. Přátelské atmosféře a turnaji zdar. :-)

S pozdravem
Tým Jdinato.cz
Tel.: +420 725 489 889
E-mail: info@jdinato.cz
Web: www.jdinato.cz

100 %
06.12.2021 10:06

Spokojenost,vse na jednicku.Dekuji

  • Vse v poradku,ochota,rychlost
Doporučujete obchod svým známým? Ano
Jak jste spokojen(a) s kvalitou komunikace?
Jaká je přehlednost webových stránek obchodu?
Reakce obchodu

Dobrý den,

děkujeme za hezké hodnocení. Přejeme stejně rychlou hru a dobrý postřeh.

S pozdravem
Tým Jdinato.cz
Tel.: +420 725 489 889
E-mail: info@jdinato.cz
Web: www.jdinato.cz

100 %
06.12.2021 09:18

rychlá a výborná komunikace

Doporučujete obchod svým známým? Ano
Jak jste spokojen(a) s kvalitou komunikace?
Jaká je přehlednost webových stránek obchodu?
Reakce obchodu

Dobrý den,

děkujeme za hezké hodnocení. Jsme rádi, že jste byli s komunikací spokojeni. :)

S pozdravem
Tým Jdinato.cz
Tel.: +420 725 489 889
E-mail: info@jdinato.cz
Web: www.jdinato.cz

100 %
02.12.2021 12:28

  • Rychlost dodani
Doporučujete obchod svým známým? Ano
Jak jste spokojen(a) s kvalitou komunikace?
Reakce obchodu

Dobrý den,

děkujeme za hezké hodnocení. Ať Vám puky rychle sviští - https://www.jdinato.cz/pukec-cvrnkana-pro-dva-hrace-60-x-35-cm-e1460.htm

S pozdravem
Tým Jdinato.cz
Tel.: +420 725 489 889
E-mail: info@jdinato.cz
Web: www.jdinato.cz

100 %
22.11.2021 21:00

Ok

  • Rychlost
  • Žádné
Doporučujete obchod svým známým? Ano
Jak jste spokojen(a) s kvalitou komunikace?
Jaká je přehlednost webových stránek obchodu?
Reakce obchodu

Dobrý den,

děkujeme za hezké hodnocení. Přejeme příjemnou zábavu se hrou Pukec - https://www.jdinato.cz/pukec-cvrnkana-pro-dva-hrace-60-x-35-cm-e1460.htm

S pozdravem
Tým Jdinato.cz
Tel.: +420 725 489 889
E-mail: info@jdinato.cz
Web: www.jdinato.cz

95 %
22.06.2021 09:40

Vše proběhlo dle domluvy. S obchodem jsme plně spokojeni.

  • Komunikace s majitelem
Doporučujete obchod svým známým? Ano
Jak jste spokojen(a) s kvalitou komunikace?
Jaká je přehlednost webových stránek obchodu?
Reakce obchodu

Dobrý den,

děkujeme za hezké hodnocení. Jsme rádi, že jste s e-shopem spokojeni.

S pozdravem
Tým Jdinato.cz
Tel.: +420 725 489 889
E-mail: info@jdinato.cz
Web: www.jdinato.cz

95 %
17.06.2021 15:10

Celkově pozitivní zkušenost. Výborná komunikace. V průběhu zaslání objednávky se objevila komplikace na straně doručovací společnosti. Zdržení bylo aktivně a rychle ze strany prodávajícího řešeno. Takto aktivní přístup a komunikaci vnímám jako veliké plus!

Doporučujete obchod svým známým? Ano
Jak jste spokojen(a) s kvalitou komunikace?
Jaká je přehlednost webových stránek obchodu?
Reakce obchodu

Dobrý den,

děkujeme za hezké hodnocení. Děláme maximum pro spokojenost zákazníků. Věříme, že srdce od VirginGrip https://www.jdinato.cz/lezecky-chyt-velke-srdce-softcore-m-e1288.htm udělalo radost i příjemci. Myslíme, že takhle by to mělo být. Pokud dojde ke ztrátě zásilky, poslat náhradní balíček a nečekat na reklamační řízení u přepravce.

S pozdravem
Tým Jdinato.cz
Tel.: +420 725 489 889
E-mail: info@jdinato.cz
Web: www.jdinato.cz

100 %
17.04.2021 10:01

Perfektní přístup. Dodáno za dva dny.

  • Komunikace i o víkendu.
Doporučujete obchod svým známým? Ano
Jak jste spokojen(a) s kvalitou komunikace?
Jaká je přehlednost webových stránek obchodu?
Reakce obchodu

Dobrý den,

děkujeme za hezké hodnocení. Ať domeček https://www.jdinato.cz/zahradni-cedrovy-domecek-exit-loft-300-sedy-e1397.htm dobře slouží.

S pozdravem
Tým Jdinato.cz
Tel.: +420 725 489 889
E-mail: info@jdinato.cz
Web: www.jdinato.cz

100 %
14.04.2021 09:24

Naprosto v pořádku

  • Rychlost, komunikace
Doporučujete obchod svým známým? Ano
Jak jste spokojen(a) s kvalitou komunikace?
Jaká je přehlednost webových stránek obchodu?
Reakce obchodu

Dobrý den,
děkujeme za hodnocení nákupu. Rádi jsme pomohli s nákupem domečku: https://www.jdinato.cz/zahradni-cedrovy-domecek-exit-loft-500-prirodni-e907.htm

S pozdravem
Tým Jdinato.cz
Tel.: +420 725 489 889
E-mail: info@jdinato.cz
Web: www.jdinato.cz

100 %
15.03.2021 22:55

Skvělý

  • Osobní přístup, rychlost komunikace
Doporučujete obchod svým známým? Ano
Jak jste spokojen(a) s kvalitou komunikace?
Jaká je přehlednost webových stránek obchodu?
Reakce obchodu

Děkujeme za hodnocení. Těšíme na brzkou shledanou.

100 %
21.11.2020 18:33

Jsem velmi spokojen s přístupem k zákazníkovi.

  • Zájem o zákazníka
  • Ochota poradit
  • Spolehlivost
  • Rychlost
  • Nemám výhrady
Doporučujete obchod svým známým? Ano
Jak jste spokojen(a) s kvalitou komunikace?
Jaká je přehlednost webových stránek obchodu?
Reakce obchodu

Děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že nákup proběhl dle očekávání.